woensdag 19 januari 2022

Kia toont nieuwe Niro 2022

AUTOZINE
Kia toont nieuwe Niro 2022
Kia presenteert de geheel nieuwe Niro. De nieuwe Niro staat op een nieuw platform en is gegroeid om passagiers en bagage meer ruimte te bieden. De milieuvriendelijke materialen vormen samen met het design een minimalistisch geheel. De basis van de Niro wordt gevormd door een drietal e?lektrificeerde aandrijflijnen, bestaande uit een hybride (HEV), plug-in hybride (PHEV) en een volledig elektrische versie (EV).
Lees verder

Skoda maakt prijzen Karoq 2022 bekend
De vernieuwde Karoq voor modeljaar 2022 is per direct te bestellen. De avontuurlijke Skoda heeft een aangescherpt design en legt op duurzaam en technisch vlak de lat hoger. De nieuwe Karoq is nu te configureren in drie Business-uitvoeringen vanaf 33.490 euro.
Lees verder

Porsche Taycan nu ook als Sport Turismo
De Taycan Sport Turismo, de nieuwste versie van de elektrische sportwagen van Porsche, is binnenkort leverbaar in een groot aantal uitvoeringen. Hij combineert de praktische voordelen van de Taycan Cross Turismo met de on-road dynamiek van de Taycan Sedan. Vanaf eind februari is de GTS leverbaar en de andere uitvoeringen volgen medio maart 2022. Een opvallende voorziening is het panoramadak met Sunshine Control, waarmee het dak mat of transparant is te maken.
Lees verder

Matte lak voor de Audi Q3 en TT
Het kleurenpalet van matte lakken is niet langer voorbehouden aan de topmodellen Audi TT RS en Audi RS Q3. Vanaf nu is matte lak namelijk ook op de reguliere Q3- en TT-modellen mogelijk.
Lees verder

Nieuwe Renault Trafic nu in de showroom
Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. De nieuwe Renault Trafic is per direct beschikbaar en te bezichtigen bij de Nederlandse dealers. De prijzen beginnen bij 22.180 euro (excl. BTW en BPM).Behalve het nieuwe frontdesign wordt de nieuwe Trafic ook gekenmerkt door een grondig vernieuwd, functioneler en praktischer interieur dat op het gebied van comfort en waarneembare kwaliteit niet onderdoet voor dat van een personenauto. Het bredere aanbod van nieuwe Euro 6d-Full-motoren levert bovendien meer vermogen en koppel. Voor meer veiligheid en gemoedsrust zijn nieuwe rijhulpsystemen (ADAS) gemonteerd.
Lees verder