maandag 3 januari 2022

Koenigsegg's goede voornemen voor 2022

AUTOWEEK
Koenigsegg's goede voornemen voor 2022
Koenigsegg belooft van 2022 een knallend jaar te maken. De Zweedse hypercarfabrikant luidt 2022 in door direct een nieuwe hypercar aan te kondigen.
Lees verder

Toyota Hilux als sportieve GR Sport
Toyota hijst werkpaard Hilux in een sportief GR Sport-kostuum. De Hilux GR Sport onderscheidt zich met meer dan alleen uiterlijke aanpassingen van zijn minder dynamisch uitgevoerde boertjes.
Lees verder

Redactie blikt vooruit op 2022 - Marco Gorter
Na bijna twee jaar corona is een blik in de toekomst lastiger dan ooit. Een energiecrisis stak recent de kop op. Chiptekorten gooien product- maar vooral productieplanningen overhoop. Daardoor komen nieuwe modellen zomaar een halfjaar later op de markt. In onze jaarlijkse persoonlijke vooruitblikken zie je dat terug, met daarin niet alleen auto's. Vandaag aan het woord: Marco Gorter.
Lees verder

Lada niet langer in Nederland geregistreerd
Lada is op papier niet langer in handen van een in Nederland geregistreerde eigenaar. Alle aandelen van moederbedrijf AvtoVAZ staan voortaan op naam van een Russische entiteit.
Lees verder

Nieuwe spotgoedkope elektrische auto slijpt z'n wapens
De Chinese fabrikant Wuling heeft met de Mini EV een minuscuul maar toch gigantisch succesnummer in handen. Het vierkante stads-EV'tje heeft voor enige jaloezie gezorgd bij landgenoot Dongfeng. Ook die fabrikant komt namelijk met een hoekig stadskleintje dat wel érg veel wegheeft van Wuling's versie.
Lees verder