dinsdag 25 januari 2022

Lexus biedt Obsidian Edition LC en RX

AUTOZINE
Lexus biedt Obsidian Edition LC en RX
De Lexus LC en RX beginnen 2022 met een nieuwe uitvoering, de Obsidian Edition. Vernoemd naar het zwartgrijze vulkanisch glas, de kleur die de hoofdtoon voert.De Lexus RX Obsidian Edition is alleen leverbaar in de kleur Graphite Black metallic. De Lexus LC en LC Convertible Obsidian Edition zijn in meerdere kleuren leverbaar. Ze zijn per direct te bestellen.
Lees verder

Volkswagen Groep haalt Europees CO2-doel
Volkswagen heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van CO2-reductie. In 2021 leverde de Groep 472.300 ge?lektrificeerde autos in de EU, zon 64 procent meer dan in 2020. Het aandeel volledig elektrische autos (EVs) en plug-in hybrides (PHEVs) steeg tot 17,2 procent van de totale leveringen (10,1 procent in 2020). De Groep is in Europa de onbetwiste leider in het EV-segment en is goed voor een marktaandeel van circa 25 procent.
Lees verder

Renault 5 bestaat 50 jaar
De Renault 5 viert zijn vijftigste verjaardag. Bovendien staat de Renault 5 meer dan ooit in de kijker met zijn aanstaande wedergeboorte, in 2024. Deze uitzonderlijke verjaardag vereiste dan ook festiviteiten op het niveau van de gelegenheid. Renault plant daarom het hele jaar door tal van bijeenkomsten, zoals evenementen, happenings en via social media.
Lees verder

Porsche introduceert PCM 6.0
Porsche heeft het infotainmentsysteem in zijn modellen doorontwikkeld. De nieuwste, zesde generatie van het Porsche Communication Management (PCM) in de 911, Taycan, Cayenne en Panamera heeft tal van nieuwe functies gekregen. Zo zijn er de primeur van de integratie van een persoonlijk Spotify-account, een vernieuwd interface-design, optimalisatie van de Voice Pilot stemassistent, draadloze verbinding via Android Auto en verbeteringen voor het plannen van laadstops voor elektrische modellen.
Lees verder

Renault wint op festival Automobile Intl
Ook dit jaar reikte het Festival Automobile International zijn Grote Prijs uit. Op 3 december 2021 kwam een jury van twaalf leden uit verschillende sectoren (autos, media, architectuur en juwelen) in Parijs bijeen om de selectie creatieve en visionaire projecten van dit jaar te onderzoeken en de laureaten van de veertien prijzen aan te duiden. Twee projecten van Renault trokken de aandacht van de jury.
Lees verder