maandag 24 januari 2022

Lexus LC en Lexus RX als Obsidian Edition

AUTOWEEK
Lexus LC en Lexus RX als Obsidian Edition
Lexus gaat mee in de vaart der autovolkeren met de Obsidian Edition-versies van de LC en RX. De auto's zijn boven alles heel erg zwart.
Lees verder

Tesla Cybertruck in 'productievorm'
De Tesla Cybertruck is een ronduit bizar ogend voertuig, maar ook bizarre voertuigen moeten aan de regels voldoen. Dat de concept-car uit 2019 nog iets zou worden aangepast was dus onvermijdelijk, en dit lijkt het resultaat.
Lees verder

Alfa Romeo Tonale bijna klaar voor onthulling
Het gebeurt helaas niet heel regelmatig dat we een gloednieuwe Alfa Romeo kunnen verwelkomen, maar nu is het toch echt bijna weer eens zover. De Alfa Romeo Tonale maakt zeer binnenkort zijn opwachting.
Lees verder

Nissan Pixo 1.0 - 2009 - 300.024 km - Klokje Rond
Dat zie je niet vaak: een auto uit het kleinste segment met een gigantische kilometerstand. Als John de Keijzer zich aanmeldt met zijn Nissan Pixo, die hij overigens nieuw kocht, zijn we er als de kippen bij om te onderzoeken hoe zo'n stadsauto zich houdt bij een heel druk leven.
Lees verder

Renault 25 (1986) - Liefhebber Gezocht
Wie er prinsheerlijk bij wil rijden, hoeft geen fortuin kwijt te zijn. Tenminste, als je kunt leven met een wat oudere auto en wat minder snufjes dan je tegenwoordig gewend bent. Deze Renault 25 is in dat geval een interessante optie.
Lees verder