donderdag 27 januari 2022

Mercedes EQS nu ook als 350 en 53 AMG

AUTOZINE
Mercedes EQS nu ook als 350 en 53 AMG
De Mercedes-Benz EQS is nu ook beschikbaar als 350 (instapmodel) en als AMG 53 (topmodel). De nieuwe EQS 350 is nu te bestellen en heeft een consumentenadviesprijs vanaf 91.303 euro. Het eerste accu-elektrische productiemodel van AMG, de Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+kan eveneens vanaf nu worden besteld. De consumentenadviesprijs van de luxe sportlimousine begint bij 172.0102 euro.
Lees verder

BMW X2 als GoldPlay Edition
De BMW X2 is tijdelijk beschikbaar in een GoldPlay Edition. De GoldPlay Edition is vanaf maart 2022 leverbaar met keuze uit alle aandrijfvarianten van de X2, vari?rend van de hybride Drive25e tot de sportieve M35i. De consumentenadviesprijs start vanaf 52.441 euro voor de X2 sDrive18i uitvoering.
Lees verder

Max EuroNCAP sterren voor Subaru Outback
Subaru heeft bekend gemaakt dat de Europese versie van de Outback de hoogste algemene score heeft behaald van alle autos die in 2020-2021 zijn beoordeeld door European New Car Assessment Programme (Euro NCAP). Ook haalde de Outback een goed resultaat in de Safety Assist-test.
Lees verder

Renault toont interieur Austral
Na de onthulling van zijn silhouet, laat de Nieuwe Renault Austral nu een eerste glimp van het interieur zien aan de hand van designschets. Het is een gelegenheid om kennis te maken met een passagiersgericht interieur, waarbij de ontwerpers ruimte, dynamiek en kwaliteit als kernwoorden hanteerden. Het interieur van de nieuwe Renault Austral werd tot in het detail bestudeerd door het Renault Design-team, zowel wat het dynamische design betreft als qua welzijn en kwaliteit aan boord. Een interieur dat volop profiteert van de OpenR-technologie.
Lees verder

Mitsubishi kondigt nieuwe ASX aan
In het voorjaar van 2023 introduceert Mitsubishi in Europa de nieuwe ASX. De nieuwe Mitsubishi ASX is voorzien van de nieuwste technologie en aandrijflijnen, inclusief een hybride (HEV) en Plug-in Hybride (PHEV). Daarmee is de nieuwe ASX de derde Plug-in Hybride van Mitsubishi, na de Outlander PHEV en Eclipse Cross PHEV.
Lees verder