vrijdag 28 januari 2022

Morgan 3 Wheeler: opvolger komt in februari

AUTOFANS
Morgan 3 Wheeler: opvolger komt in februari
Taal Nederlands Morgan start een nieuw hoofdstuk in zijn driewielergeschiedenis. Binnen een kleine maand trekken de Britten namelijk het doek van een opvolger voor hun bekende 3 Wheeler, al gaat die voor het eerst onder een andere naam door het leven.
Lees verder

Alliantie onthult toekomstplannen: Nissan Micra wordt elektrisch
Taal Nederlands De Renault-Nissan-Mitsubishi-alliantie bereidt zich voor op een elektrische toekomst. Daartoe geeft de groep nu inkijk in zijn plannen voor het jaar 2030, en die bevatten alvast een aantal smakelijke nieuwtjes.
Lees verder

Isuzu D-Max X-Series is extra ruige Limited Edition (2022)
Taal Nederlands De Isuzu D-Max krijgt gezelschap van een nieuwe versie: de X-Series. Met deze ruigere, sportiever aangeklede telg willen de Japanners de nichemarkt van chiquere pick-ups betreden. Ze brengen de X-Series dan ook maar in beperkte oplage op de markt.
Lees verder

Rijtest: Suzuki S-Cross 1.4 Mild Hybrid 4x2 Automaat (2022)
Taal Nederlands Prijzen voor nieuwe auto's swingen de pan uit, waardoor je tegenwoordig vlot 30.000 euro kan stukslaan op een brave crossover. Suzuki wil de pijn verzachten met haar nieuwe generatie S-Cross: een auto die de nieuwste technologie├źn verpakt in een moderne carrosserie, zonder een gat in je broekzak achter te laten. Maar doet hij dat ook? We gaan op pad met Suzuki's nieuwste!
Lees verder

BAC Mono FCEV wordt pretraket op waterstof (2022)
Taal Nederlands Het segment van de straatlegale racewagens is misschien wel het laatste stukje van de automarkt dat ooit uitstootloos zal worden, zou je denken. Dat is dan echter buiten BAC gerekend, want zij onthullen binnenkort een nieuwe versie van hun Mono op waterstof.
Lees verder