zaterdag 22 januari 2022

Mysterieuze Porsche 911 met Audi-stickers in Nederland

AUTOWEEK
Mysterieuze Porsche 911 met Audi-stickers in Nederland
Porsche (of toch Audi?) is op pad met een Porsche 911 met lidar-sensoren erop. De mysterieuze testauto is hier in Nederland gespot en roept de nodige vragen op.
Lees verder

Peugeot 308 vs. Toyota Corolla - Dubbeltest
Het bijna agressieve, maar unieke voorkomen van de nieuwe Peugeot 308 krijgt overal de handen op elkaar, maar daar win je geen testen mee. Of Peugeot erin is geslaagd om het model ook op andere vlakken te verbeteren, mag hij aantonen in een directe confrontatie met de populairste auto ter wereld.
Lees verder

Nieuwe Ford Mustang voor het eerst gespot
Met al het nieuws over de Ford Mustang Mach-E van de afgelopen jaren zou je haast vergeten dat de échte Mustang er ook nog is. Die zakt een beetje naar de achtergrond vanwege zijn leeftijd, maar nu is de volgende generatie opgedoken.
Lees verder

Cadillac Escalade V in beeld
Cadillac trekt net voor het weekend nog even de Escalade V uit de kennelijk enorme hoge hoed. Het betreft de eerste V-versie van Cadillacs grootste SUV ooit.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - 'Ik had nooit gedacht dat de V12 er in 2022 nog zou zijn'
De V12 loopt bijna net zo mooi en trillingsvrij als een elektromotor. Maar bij BMW is het dit jaar schluss voor de machtige twaalfcilinder. Vanuit een BMW i4 bespreken Nic de Boer en Stéphan Vermeulen de geneugten van het rijden met zo'n enorme motor. Het had overigens nog veel mooier kunnen worden, want BMW bracht 35 jaar geleden de 750i, er kwam ook een studie van de E32 met V16. Daarover lees je op autoweek.nl meer. Van een V12 naar een heel ander onderwerp: het succes van de Dacia Spring!
Lees verder