dinsdag 11 januari 2022

Nieuwe bazen: Gaat SsangYong volledig elektrisch?

AUTOFANS
Nieuwe bazen: Gaat SsangYong volledig elektrisch?
Taal Nederlands Het door financiën getergde SsangYong heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Het Zuid-Koreaanse Edison Motors neemt SsangYong over van Mahindra & Mahindra en alles lijkt er op te wijzen dat de nieuwe bazen van het merk een exclusief elektrisch line-up naar voren willen schuiven.
Lees verder

Rijtest: Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake (2021)
Taal Nederlands Mercedes' strakgelijnde stationwagen CLA Shooting Brake krijgt ook in zijn huidige generatie een AMG-derivaat. Met 421 pk, vierwielaandrijving, goddelijke looks en... een heftig prijskaartje.
Lees verder

Volkswagen ID.5 PREVIEW | Coupéjasje voor de ID.4!
Videotips Taal Nederlands Volkswagen lanceert met de ID.5 een coupévariant van haar elektrische ID.4. Weet hij ons te overtuigen met zijn strakkere looks? Redacteur Wim ging alvast in avant première een kijkje nemen! Volkswagen lanceert met de ID.5 een coupévariant van haar elektrische ID.4. Weet hij ons te overtuigen met zijn strakkere looks? Redacteur Wim ging alvast in avant première een kijkje nemen! Europese autosegmentatie: DAuto type: SUV / CrossoverModel: ID.4
Lees verder

Hoezo, chiptekort? Rolls-Royce haalt recordcijfers in 2021
Taal Nederlands Tussen al de berichtgeving over chiptekorten, lange levertermijnen en productiestops mag het ook wel eens goed nieuws zijn. Zo laat Rolls-Royce weten dat ze het beste verkoopjaar ooit achter de rug hebben. Dat lijkt echter niet zozeer aan de coronacrisis te liggen maar wel dat andere globale virus: de SUV-gekte.
Lees verder

Premium-MPV: De BMW 2 Reeks Active Tourer in vijf weetjes
Taal Nederlands De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer komt eraan en die bouwt mooi verder op het succesverhaal van zijn voorganger. De Duitse fabrikant houdt dus vast aan de MPV-vorm maar combineert die met een modernere look en meer elektrificatie. Dit moet je erover weten!
Lees verder