donderdag 6 januari 2022

Nieuwe Volvo kan thuis verwarming aanzetten

AUTOWEEK
Nieuwe Volvo kan thuis verwarming aanzetten
Volvo is de eerste autofabrikant die Google Assistant in zijn infotainmentsysteem onderbrengt. Dat betekent onder meer dat je straks vanuit je Volvo thuis de verwarming aan kan zetten. Voorverwarmen, maar dan anders.
Lees verder

VinFast onthult complete line-up: vijf nieuwe EV's
Het Vietnamese automerk VinFast heeft op de CES in Las Vegas vijf nieuwe modellen onthuld. Allemaal volledig elektrisch. Om Europa te 'veroveren' wordt bovendien gezocht naar een geschikte fabriek in Duitsland.
Lees verder

BMW iX verandert van kleur en 'sfeer'
BMW heeft voor de CES in Las Vegas een aantal opvallende nieuwe snufjes uit de hoge hoed getoverd. Op de iX etaleert het merk onder meer een van kleur veranderend exterieur, een thuisbioscoop en nieuwe 'sferen' voor het infotainment.
Lees verder

Patak Rodster is piepkleine elektrische stadsroadster
Woon je in de stad en ben je helemaal klaar met het zoeken van een passend parkeervak voor je grote SUV of cross-over? De in Slowakije gevestigde start-up Patak Motors snapt het helemaal en komt met een kleine pretmachine die je in vrijwel elk parkeervak kwijt kunt.
Lees verder

Volvo wil autonoom rijden als abonnement aanbieden
Volvo wil de autonome rijhulp 'Ride Pilot' met een abonnementsmodel introduceren in de Amerikaanse staat Californië. Het systeem debuteert op de opvolger van de XC90 en stelt de auto in staat om zonder supervisie van de bestuurder zelfstandig te rijden op de snelweg. Momenteel is Volvo nog volop bezig met het testen van Ride Pilot.
Lees verder