donderdag 6 januari 2022

Nissan onthult visie ‘Ambition 2030’: meer dan alleen mobiliteit

NISSAN
Nissan onthult visie 'Ambition 2030': meer dan alleen mobiliteit
Met elektrificatie als middelpunt van de langetermijnstrategie brengt Nissan opwindende modellen en nieuwe technologie op de markt die zowel de klant als de maatschappij in z'n geheel verder brengen.
Lees verder

Sterrenregen voor nieuwe Nissan QASHQAI in Euro NCAP veiligheidstest
De onafhankelijke organisatie Euro NCAP heeft de geheel nieuwe Nissan Qashqai bekroond met de maximum haalbare score van vijf sterren. Een prestatie die des te opmerkelijker is, doordat de auto werd getest volgens het nieuwe, nog strengere 2020-2022 protocol.
Lees verder

Prijzen Nissan Ariya bekend: leverbaar vanaf € 47.390
Nissan maakt de prijzen bekend van de volledig elektrische Ariya. Met vier verschillende uitvoeringen biedt de luxe crossover precies wat de Nederlandse klant zoekt. De Nissan Ariya is leverbaar vanaf € 47.350 of Operational Lease vanaf € 529.
Lees verder

Jochem Simons nieuwe Sales Director Nissan Nederland
Vanaf 1 januari is Jochem Simons de nieuwe Sales Director van Nissan Nederland. In deze functie leidt hij de verkoopafdeling van het merk, waarbij hij verantwoordelijk is voor het complete afzetvolume van Nissan op de Nederlandse markt.
Lees verder

Nissan stelt Pascal Meijs aan als Marketing Director Nederland
Nissan heeft Pascal Meijs aangesteld als nieuwe Marketing Director. Daarmee komt het Management Team van Nissan Nederland weer op volle sterkte.
Lees verder