maandag 31 januari 2022

Opel Commodore (1980) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
Opel Commodore (1980) - Liefhebber Gezocht
Hoewel je in 1980 zo ongeveer doodgegooid werd met Opels in Nederland, kon je met een paar modellen echt de blits maken. De Commodore was er eentje van. Dit exemplaar zal in zijn tijd heel wat bewonderende blikken hebben gekregen.
Lees verder

Skoda Enyaq Coupé iV onthuld
De Skoda Enyaq is nog geen jaar op de markt, maar heeft al de nodige verkooprecords gebroken. De laatste maanden van 2021 was de SUV de best verkochte EV van Nederland, over heel 2021 haalde hij zelfs plek 5 van de algemene modellen top-10. Dat belooft wat voor een geliktere variant. Die is zojuist onthuld en wij vertellen je alles over de Skoda Enyaq Coupé iV.
Lees verder

Skoda Enyaq Coupé iV - Eerste Kennismaking
Elders op deze site kun je alle details van de Skoda Enyaq iV Coupé lezen. Maar de camera draaide ook mee. Hier is de video.
Lees verder

Porsche Taycan met recordkorte laadtijd van LA naar New York
Porsche mag zich de nieuwe houder van een bijzonder wereldrecord noemen. Een Porsche Taycan werd van Los Angeles naar New York gejaagd en hing voor die trip erg kort aan de lader.
Lees verder

Weblog: Weblog - En er was (te veel) licht
Licht is in het schermtijdperk bloedagressief geworden. Dat merk je als je in het donker op je smartphone kijkt. Fel en onaangenaam intens, alsof een mes in je netvlies snijdt. Dat krijg je van die  infotainmentcultus; alles moet in your face, spectaculair beeldvullend groot, groter, grootst. Ik heb met smartphones een probleem dat ik dus ook met de interieurs van nieuwe auto's heb; veel te veel en te fel licht van om zich heen grijpende lichtbronnen. Digitale dashboards, gestaag doorgroeiende ...
Lees verder