woensdag 26 januari 2022

Renault blikt vooruit op interieur Austral

AUTOWEEK
Renault blikt vooruit op interieur Austral
Renault komt binnenkort met de opvolger van de Kadjar: de Austral. Eerder lichtte Renault al een tipje van de sluier van het exterieur op door een schimmige teaserplaat en een prototype verpakt in camouflagemateriaal, nu geven de Fransen een virtuele vooruitblik op het interieur van de SUV.
Lees verder

Eerste week F1-wintertest grotendeels achter de schermen
De voorbereidingen voor het Formule 1-seizoen van 2022 zijn in volle gang. In aanloop naar de seizoensstart bevestigt de Formule 1 nu officieel de testdagen in Barcelona en Bahrein. De testdagen in Barcelona worden echter behoorlijk versoberd.
Lees verder

Bentley investeert miljarden in productie EV
De elektrificatieplannen van Bentley waren al even bekend, maar nu draait men in Crewe daadwerkelijk de geldkraan open om de overstap naar elektrische aandrijflijnen in gang te zetten. Daar zijn aardig wat euro's mee gemoeid.
Lees verder

BMW 3-serie Coupé - Rijtest - Uit de Oude Doos
In 1991 trok BMW het doek van de E36-generatie van de 3-serie. Dat was nogal een stap vooruit ten opzichte van de E30. Het wachten was nog even op de coupéversie, maar exact 30 jaar geleden konden we daar eindelijk voor het eerst mee op pad gaan.
Lees verder

De best verkochte auto's van Europa in 2021
De Europese autoverkoop deed het in 2021 niet al te best. Ten opzichte van een toch al dramatisch 2020 zakte de verkoop van nieuwe auto's het afgelopen jaar nog eens verder in. Welke modellen rolden het vaakst de showroom uit in 2021? Dataverzamelaar JATO Dynamics zet de bestverkochte merken en modellen op een rijtje.
Lees verder