vrijdag 14 januari 2022

Rijtest + video: Volvo XC40 Recharge P8 AWD (2021)

AUTOFANS
Rijtest + video: Volvo XC40 Recharge P8 AWD (2021)
Taal Nederlands Er is geen enkel ander klassiek merk dat zijn elektrische toekomst zo in de kijker zet als Volvo. Maar hoe zit het met het eerste elektrische product van de Zweden? Wij leenden de sleutels van de Volvo XC40 Recharge om dat te ontdekken.
Lees verder

Op de koffie bij BMW Belux met CEO Eddy Haesendonck - Roadtrip #55
Taal Nederlands In onze podcastaflevering van deze week gaan we op de koffie bij BMW Belux-CEO Eddy Haesendonck. Hij neemt ons mee achter de schermen van het premiummerk, passeert even langs de Beierse EV-afdeling en droomt weg bij de toekomst van BMW M en de zes-in-lijn.
Lees verder

Rimac: D'Ieteren wordt Belgische verdeler van elektrische hypercars
Taal Nederlands Rimac komt naar Belgiƫ, en wel langs het enorme verdeelnetwerk van D'Ieteren. Na alle merken van de Volkswagen-groep neemt de importeur nu ook de Kroatische hypercars voor zijn rekening, en dat is niet toevallig.
Lees verder

'Yaris GRMN' komt terug, maar niet naar ons (2022)
Taal Nederlands Op het autosalon van Tokyo heeft Toyota een opgefokte versie van zijn op zich al rebelse GR Yaris voorgesteld. Die haalt de 'GRMN'-naam vanonder het stof en pronkt met een lager gewicht, een stijver chassis en een aangepaste versnellingsbak.
Lees verder

Subaru STI toont sportief aangeklede Solterra en elektrische racer (2022)
Taal Nederlands Subaru's sportieve afdeling st(r)oomt zich klaar voor het elektrische tijdperk. Daarom neemt de Japanse constructeur twee verschillende interpretaties van de STI-naam mee naar Tokio: een compromisloze elektrische racewagen en een Solterra met een sportpakket.
Lees verder