woensdag 26 januari 2022

Test: Suzuki S-Cross

AUTOWEEK
Test: Suzuki S-Cross
De nieuwe Suzuki S-Cross vervangt een model dat in feite al uit 2013 stamt. De aflossing komt dus geen moment te vroeg, maar is minder nieuw dan hij lijkt.
Lees verder

Lamborghini komt eind dit decennium met eerste EV
De eerste volledige elektrische Lamborghini laat nog even op zich wachten. Pas aan 'het einde van dit decennium' introduceert het merk met de stier zijn eerste EV. Over de vorm van die auto is men in Sant'Agata Bolognese nog behoorlijk cryptisch.
Lees verder

Renault 5 (1990) - In het Wild
De Renault 5 bestaat dit jaar 50 jaar en daar zullen we vast en zeker nog een keer uitgebreid bij stilstaan. We trappen het feestje in ieder geval alvast af door een 5 uit de nadagen van het model in het zonnetje te zetten.
Lees verder

Porsche 911 'Safari' nadert productievorm
Een offroadversie van de Porsche 911 komt steeds dichterbij. Op deze spionagefoto's is de 911 'Safari', zoals het model vermoedelijk kan gaan heten, in zijn meer definitieve gedaante te zien. Daaruit blijken meteen ook enkele hints naar de facelift van de 992.
Lees verder

Toyota Sequoia: Tundra voor 8 personen
Toyota presenteert in de VS een geheel nieuwe Sequoia. Het SUV-broertje van de Tundra is de grootste SUV uit het aanbod van het merk en biedt plaats aan tot acht personen.
Lees verder