vrijdag 7 januari 2022

Toyota Hilux tijdelijk als GR Sport

AUTOZINE
Toyota Hilux tijdelijk als GR Sport
De Toyota Hilux heeft een GR Sport-behandeling ondergaan. Dat betekent dat de pick-up een sportief design gekregen heeft, met onder andere een exclusieve zwarte grille met gaaspatroon, nieuwe mistlampbehuizingen en zwarte 17-inch wielen. Het interieur is uitgerust met sportstoelen met een combinatie van leder en su?de met rode perforaties en stiksels. Toyota heeft verder de wielophanging van de vierwielaangedreven Hilux aangescherpt met onder meer monotube gas-schokdempers. De Hilux GR Sport is per direct te bestellen; de prijzen beginnen bij 45.995 euro ('grijs' kenteken).
Lees verder

Mercedes-Benz presenteert EQXX Concept
Mercedes-Benz presenteert de EQXX.Volgens interne digitale simulaties mag worden aangenomen dat deze technologiedrager in de praktijk op de openbare weg meer dan 1.000 km kan afleggen op ??n acculading. Naast het verhogen van de effici?ntie waren het beschermen van hulpbronnen en de best mogelijke milieuvriendelijkheid ook belangrijke ontwikkelingsdoelstellingen. Daarom kozen de Mercedes-Benz engineers voor een holistische aanpak, waarbij werd begonnen met verbetering van alle componenten van de elektrische aandrijflijn en het gebruik van lichte en duurzame materialen.
Lees verder

Renault toont gecamoufleerde Austral
De nieuwe Renault Austral begint aan zijn laatste deel in de ontwikkelingsfase. Bij elke lancering van een nieuw model worden onze testmodellen maandenlang intensief getest om een topkwaliteit en -betrouwbaarheid te verzekeren. Deze duurzaamheidstests maken het mogelijk om de betrouwbaarheid en levensduur van de verschillende componenten te bevestigen.
Lees verder

Volvo integreert Google Assistent verder
Volvo integreert zijn autos rechtstreeks met apparaten die Google Assistent ondersteunen. Dit is een volgende stap in de verdere samenwerking tussen Volvo Cars en Google. Door hun Volvo-auto te koppelen aan hun Google-account, kunnen klanten in hun auto rechtstreeks met Google praten en op afstand diverse functies bedienen, zoals de auto opwarmen op een koude winterdag of de auto op slot doen.
Lees verder

Autotest: Opel Mokka
Wie slechts op zoek is naar vervoer van A naar B, koopt een eenvoudige en voordelige auto. Bij Opel is dat instapmodel de Corsa. Maar wat als het net even meer moet zijn dan functioneel? Speciaal voor zulke wensen biedt Opel de compacte, maar toch bijzondere, Mokka.
Lees verder