zondag 16 januari 2022

Volkswagen Taigo - Back to Basics

AUTOWEEK
Volkswagen Taigo - Back to Basics
Helemaal verliefd op de coupé-SUV? Goed nieuws: met de komst van de Volkswagen Taigo is instappen in een nieuw exemplaar weer iets bereikbaarder geworden. Of dat ook een aanrader is, onderzoeken we vandaag.
Lees verder

Dit weten we tot nu over kilometerheffing vanaf 2030
Het nieuwe kabinet heeft zijn plannen bekendgemaakt en daarbij valt de omstreden kilometerheffing onmiddellijk op. Het is weliswaar een plan voor de lange termijn, maar denk er niet te laconiek over, want sommige ontwikkelingen zijn onvermijdelijk.
Lees verder

De Ford Puma van 25 jaar geleden had veel scherpere klauwen
Het was vast geen toeval dat Ford de Puma lanceerde als grootste concurrent van een Opel die Tigra heette. Een kakelvers lid van de familie der kartachtigen dus, klaar om zijn klauwen in de markt voor kleine coupeetjes te zetten.
Lees verder

Uitgehold door internet: herinneringen aan Automarkt Beverwijk
Tientallen jaren was het een begrip in Nederland. De Automarkt Beverwijk was de laatste overlevende van een rijke traditie in ons land. Verhuisd van Utrecht naar Beverwijk en daar langzaam uitgehold door het internet. Afgelopen maand heeft de Automarkt Beverwijk voorgoed zijn poorten gesloten. Directeur Michel Corveleijn haalt herinneringen op.
Lees verder

Deze auto's werden slechts één keer verkocht in 2021
Nu de laatste kerstbomen in de vuilniswagen verdwijnen, is het voor ons tijd om op deze grauwe januarimaand met de bezemwagen achter de verkoopcijfers van 2021 aan te rijden. Welke modellen staan onderaan de lijst? Dit zijn de achterblijvers van 2021. Oftewel: de auto's die slechts één keer een nieuwe registratie kregen in het afgelopen jaar.
Lees verder