zaterdag 19 februari 2022

Alfa Romeo Stelvio toont facelift-koplamp

AUTOWEEK
Alfa Romeo Stelvio toont facelift-koplamp
Op Instagram is een foto verschenen van een Alfa Romeo Stelvio-koplamp met een Tonale-achtige indeling. Daarmee lijkt dit te gaan om de faceliftversie van de Alfa Stelvio, al zou de facelift dan minder uitgebreid zijn dan gedacht.
Lees verder

'Alfa Romeo Tonale komt ook als Dodge'
Het ontwerp van de Alfa Romeo Tonale lijkt niet slechts te zijn voorbehouden aan Alfa Romeo. Dodge werkt namelijk aan een compacte SUV en het lijkt erop dat het hier gaat om een Tonale met simpelweg andere merklogo's.
Lees verder

Test: Opel Astra
1991 was een keerpunt voor Opels compacte middenklasser, die vanaf dit jaar 'Astra' heette in plaats van 'Kadett'. Nu is er een soortgelijk keerpunt, want nu is die naam eigenlijk het enige dat wél bij het oude blijft.
Lees verder

Weblog: Weblog - Saai? Welnee!
Je hoort het overal: moderne auto's zouden steeds meer op elkaar gaan lijken. Bas van Putten brak gisteren op deze plek nog een lans voor dat standpunt, en is zeker niet de enige. Dit voorop: ik snap zijn punt. De specifieke zaken die hij noemt, zoals de dynamische richtingaanwijzers en vooral de overdaad aan SUV's, doen weinig goeds voor de variatie op de weg. Bovendien is het waar dat de onstilbare honger naar eigenzinnigheid design leidt tot overdreven 'vorm voor functie'-oplossingen en ...
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - 'EV zonder eigen laadpaal, niet doen'
Vanuit een gifgroene Audi RS3 belt Roy met Frank om te vragen of hij de storm overleeft, en waarom zit hij eigenlijk zonder auto? De mannen blikken ook terug op de jaren vol bijtellingskorting en bespreken de kansen van de nieuwe elektrische MG5.
Lees verder