Doorgaan naar hoofdcontent

Audi S6 – 2000 – 313.923 km - Klokje Rond

AUTOWEEK
Audi S6 – 2000 – 313.923 km - Klokje Rond
Zeven jaar geleden startte Jeroen Slootmans als zelfstandig ondernemer. Daarbij hoort uiteraard een youngtimer. Jeroen liet er geen gras over groeien en koos een Audi S6. Die kwam met een lage kilometerstand rechtstreeks uit Italië, compleet met lpg-installatie. Nu telt de Audi 22 jaar en staat de kilometerstand ruim over de 300.000. Hoe lang mag de pret nog duren?
Lees verder

DS E-Tense Performance is hint naar de toekomst
DS komt met een tamelijk opvallende conceptauto: de E-Tense Performance. Met deze elektrische supercar geeft DS een hint naar hoe toekomstige modellen eruit komen te zien, maar ook in technisch opzicht is het studiemodel van belang.
Lees verder

Gordon Murray Automotive T.33 in een week uitverkocht
De Gordon Murray Automotive T.33 is een schot in de roos. Slechts een week na de onthulling zijn alle 100 exemplaren al verkocht.
Lees verder

Recordaantal campers verkocht in januari
De verkoop van nieuwe caravans en campers is nog steeds op stoom. Vorig jaar werd er al een absoluut record gevestigd en ook dit jaar trappen de kampeervoertuigen al goed af. In januari zijn er zelfs nog nooit zoveel campers verkocht als afgelopen maand.
Lees verder

Toyota Aygo X – Rij-impressie
Zeventien jaar lang bouwde Toyota de Aygo als onderdeel van een drieling samen met Peugeot en Citroën. Nu gaan ze het helemaal zelf doen: zie hier de Aygo X. Gaat er iemand spijt krijgen dat de samenwerking is opgezegd?
Lees verder