Doorgaan naar hoofdcontent

Belg wordt autopersoonlijkheid van het jaar: deze auto’s ontwierp Luc Donckerwolke

AUTOFANS
Belg wordt autopersoonlijkheid van het jaar: deze auto's ontwierp Luc Donckerwolke
Taal Nederlands De World Car Awards hebben hun 'Car Person of the Year' gekozen, en daar is een Belg als winnaar uit de bus gekomen. Volgens de organisatoren was Luc Donckerwolke, hoofdontwerper van de Hyundai-groep, vorig jaar de meest invloedrijke persoon van de autoindustrie.
Lees verder

Duitsland: "Ook na 2035 nog auto's met verbrandingsmotor"
Taal Nederlands Ligt het aan Duitsland, dan kunnen inwoners ook na 2035 nog nieuwe wagens kopen met verbrandingsmotor, ook al druist dat in tegen de beslissing die de Europese Unie eerder nam. Al hangt er wel een voorwaarde aan vast: de wagens zouden dan wel moeten rijden op synthetische brandstof.
Lees verder

Abarth gaat elektrisch, laat sociale media nieuwe sound bepalen
Taal Nederlands In een elektrische wereld is er geen plaats voor een brullende Record Monza-uitlaat onder je Abarth. Geen vrees! Want Abarth geeft iedereen de kans om mee de sound te bepalen van de elektrische Abarth van de toekomst. Als dat maar goed komt...
Lees verder

Budget-Rolls: Hongqi brengt elektrische E-HS9 naar Europa (2022)
Taal Nederlands Het aandeel aan Chinese merken groeit op Europese bodem, en vooral wanneer het om elektrische auto's gaat. Als nieuwste toevoeging is deze Hongqi E-HS9 in Noorwegen geland, en die lijkt met een beetje verbeelding op een Rolls-Royce Cullinan onder stroom.
Lees verder

Rijtest: Subaru Outback (2022)
Taal Nederlands Verhoogde breaks zijn dun bezaaid en dat geldt al helemaal voor Subaru's. Combineer je die twee, dan krijg je misschien wel de ultieme underdog. En zeg nu zelf: wie houdt er niet van een underdog?
Lees verder