maandag 14 februari 2022

BMW 2-serie Coupé als 230i en Active Tourer als 223i xDrive

AUTOWEEK
BMW 2-serie Coupé als 230i en Active Tourer als 223i xDrive
Meer prijzennieuws met betrekking tot BMW. De 2-serie Coupé krijgt er een nieuwe benzineversie bij en de 2-serie Active Tourer is er nu ook met vierwielaandrijving. AutoWeek heeft de prijzen van de 2-serie Coupé 230i en 2-serie Active Tourer 223i xDrive.
Lees verder

Ford GT houdt het dit jaar nog voor gezien
De tweede generatie van de retro Ford GT is alweer ruim vijf jaar in productie, maar eind dit jaar houdt het echt op. Daarmee komt er mogelijk een definitief einde aan de Ford GT-verhaal.
Lees verder

Elektrische Volvo C40 Recharge €10.000 goedkoper
Goed nieuws voor wie wel warm wordt van de Volvo C40 Recharge, maar de 408 pk en minimaal bijna 58 mille kostende Recharge Twin in diverse opzichten teveel van het goede vond. De C40 is er nu ook met een enkele 231 pk sterke elektromotor. De komst van die nieuwe motorversie levert de C40 Recharge een ruim €10.000 lagere vanafprijs op.
Lees verder

Mitsubishi Outlander PHEV – 2014 – 306.802 km - Klokje Rond
We hebben er eventjes op moeten wachten, maar eindelijk is het gelukt om een Mitsubishi Outlander PHEV in Klokje Rond te krijgen. Destijds zijn er massa's ingezet als leaseauto, maar inmiddels hebben veel van de Nederlandse occasions een nieuwe baas in het buitenland gevonden. Ad Metzen lukte het om tot volle tevredenheid drie ton op de klok te zetten.
Lees verder

Volkswagen Golf (1987) - Liefhebber Gezocht
Zelfs de meest eenvoudig uitgevoerde versies van modellen die ooit op iedere hoek van de straat stonden, kunnen op den duur weer meer waard worden. Als ze maar zeldzaam genoeg zijn, is er ongetwijfeld een liefhebber te vinden die er een leuke duit voor over heeft. Wat te denken van deze heerlijk 'kale' Volkswagen Golf, bijvoorbeeld?
Lees verder