donderdag 17 februari 2022

Dacia-dealers krijgen nieuw uiterlijk

AUTOZINE
Dacia-dealers krijgen nieuw uiterlijk
In 2022 opent Dacia een volgend hoofdstuk in de ontwikkeling van zijn nieuwe visuele identiteit, die afgelopen zomer werd onthuld. Nu breekt de fase aan voor een andere aankleding en uitstraling van alle dealervestigingen. Hoewel het nieuwe gezicht trouw blijft aan de basiswaarden van het merk, oogt het anders en versterkt het de zichtbaarheid naar buiten toe en de moderniteit van het netwerk.
Lees verder

Vernieuwde Audi A8 nu te bestellen
De vernieuwde Audi A8 is per direct te bestellen. Na de facelift voor modeljaar 2022 springt het nieuwe design direct in het oog. Daarnaast dragen nieuwe technologie?n en een moderne standaarduitrusting bij aan een comfort- en rijbeleving. In Nederland is de limousine er met plug-in hybridetechnologie en als sportieve S8. De nieuwe Audi A8 is leverbaar vanaf 124.145 euro.
Lees verder

MG introduceert MG5
MG introduceert de MG5 Electric. Het gaat hier om s werelds eerste volledig elektrische stationwagen die in maart 2022 arriveert bij de Nederlandse MG Brand Stores. De gezinsauto is leverbaar met keuze uit twee uitrustingsniveaus, twee batterijvarianten en vier carrosseriekleuren. De prijzen beginnen bij 33.985 euro voor de Comfort-uitvoering met 50,3 kWh-batterij en lopen op tot 38.485 euro voor de Luxury met 61,1 kWh-batterij.
Lees verder

Jeep introduceert Grand Cherokee 5
De nieuwe, vijfde generatie van de Jeep Grand Cherokee heeft een nieuwe architectuur, 4xe plug-in hybride aandrijflijn, een nieuw koetswerkdesign en een nieuw interieur. De Quadra-Drive II 4x4-aandrijfsystemen, Quadra-Lift luchtvering en het Selec-Terrain tractiemanagementsysteem, met keuze uit vijf rijmodi: Auto, Snow, Sand/Mud, Rock en Sport, zorgen ervoor dat de Grand Cherokee ook de kenmerkende 4x4-mogelijkheden van het merk Jeep garanderen. De nieuwe plugin hybride Grand Cherokee 4xe debuteert als Exclusive Launch Edition.
Lees verder

Autotest: Opel Astra
Vrienden maken is best lastig. Een allemansvriend moet zelfs over heel bijzondere kwaliteiten beschikken. Hij of zij moet iets hebben dat iedereen aantrekkelijk vindt en dan ook nog eens een brede interesse in zijn metgezellen tonen. Een auto voor iedereen bouwen is minstens zo lastig. Toch is precies dat het doel van de nieuwe Opel Astra: zoveel mogelijk vrienden maken.
Lees verder