Doorgaan naar hoofdcontent

Daimler wijzigt naam in Mercedes-Benz Group

AUTOWEEK
Daimler wijzigt naam in Mercedes-Benz Group
De kogel is door de kerk: Daimler gaat vanaf nu officieel door het leven als Mercedes-Benz Group AG. Daarmee voltooit het concern een strategische herindeling die vorig jaar werd goedgekeurd door de aandeelhouders, waarbij ook de vrachtautodivisie Daimler Truck losgeweekt werd van de automotive tak.
Lees verder

Peugeot 106 vs. Peugeot 205 - Uit de Oude Doos
Begin 1992 stond de kakelverse Peugeot 106 net in de showroom en hij leek klaar om het succes van oudere broer Peugeot 205 tot een einde te brengen. Een vergelijkende test wees echter uit dat de aloude 205 toch nog meerwaarde had ten opzichte van de 106.
Lees verder

Aston Martins altijd geƫlektrificeerd vanaf 2026
Aston Martin maakt daags na de onthulling van de beresterke DBX 707 bekend dat het in de nabije toekomst overschakelt op elektrificatie voor het gehele modellengamma.
Lees verder

Ferrari verkocht recordaantal auto's in 2021
Ferrari heeft een recordjaar achter de rug. Volgens het bedrijf werden afgelopen jaar bijna een kwart meer auto's verscheept dan in 2020 en gingen omzet en winst sterk omhoog.
Lees verder

Polestar 2 'Arctic Circle' is one-off ijsracer
Polestar trekt richting de poolcirkel en neemt een Polestar 2 onder handen die de extreme omstandigheden de baas moet kunnen zijn. De Polestar 2 'Arctic Circle' is een verhoogde en aangepaste one-off die speciaal bedoeld is voor het rijden van winterrally's.
Lees verder