maandag 14 februari 2022

Dit is Lexus' spirituele opvolger voor LFA (en ja, hij is volledig elektrisch)

AUTOFANS
Dit is Lexus' spirituele opvolger voor LFA (en ja, hij is volledig elektrisch)
Taal Nederlands Lexus heeft vandaag een reeks detailbeelden losgelaten van haar op til staande elektrische sportwagen. Die mag je gerust zien als een spirituele opvolger voor de mythische LFA. Het Japanse luxemerk pronkt alvast met een sprint naar de honderd van amper 2 seconden en een range van zo'n 700 kilometer.
Lees verder

Ruilt Stellantis machtige 5.7-liter V8 Hemi in voor 3-liter zes-in-lijn?
Taal Nederlands In aanloop naar het autosalon van New York in april gonst het van de geruchten dat Jeep en Dodge een nieuwe 3-liter zes-in-lijn turbobenzine zullen introduceren. Dat klinkt misschien niet spannend maar dat nieuwe motorblok kan wel eens de machtige 5.7-liter V8 Hemi gaan vervangen. There's no replacement for displacement... maar blijkbaar wel voor de HEMI.
Lees verder

Ford termineert GT na 1.350 exemplaren
Taal Nederlands Eind dit jaar valt het doek over Fords reïncarnatie van de GT. Met 1.350 exemplaren bouwde de Blauwe Ovaal meer GT's dan verwacht, al blijft de Amerikaanse supercar een exclusief baasje.
Lees verder

Roadtriptest: Ford Transit Custom Nugget (2022)
Taal Nederlands Vorig jaar namen we de Tourneo Active Custom mee op roadtrip. We waren aangenaam verrast door het praktische gemak en de rijprestaties. Vandaag nemen we grote broer van stal, de Transit Custom Nugget die met zijn ingebouwde keuken en sanitair de degen opneemt tegen de hyperpopulaire Volkswagen California. Is groter beter? We doen de test.
Lees verder

Roadtriptest: Ford Transit Custom Nugget Plus (2022)
Taal Nederlands Vorig jaar namen we de Tourneo Active Custom mee op roadtrip. We waren aangenaam verrast door het praktische gemak en de rijprestaties. Vandaag nemen we grote broer van stal, de Transit Custom Nugget Plus die met zijn ingebouwde keuken en sanitair de degen opneemt tegen de hyperpopulaire Volkswagen California. Is groter beter? We doen de test.
Lees verder