Doorgaan naar hoofdcontent

Dit lees je in AutoWeek 6

AUTOWEEK
Dit lees je in AutoWeek 6
AutoWeek 6 ligt vanaf woensdag in de winkel of hangt deze week in je brievenbus. In dit nummer kun je een lekker uiteenlopende mix aan auto's verwachten. Zo reden we met de voorlopige topversie van de BMW 4-serie Gran Coupé, maar gingen we ook op pad met twee aan elkaar gewaagde hybrides én is er aandacht voor een prachtige Mazda RX-8.
Lees verder

Mazda laat CX-60 zien: plug-in hybride met ruim 300 pk
Mazda maakt zich klaar voor de onthulling van de nieuwe CX-60: een splinternieuwe SUV met een plug-in hybride aandrijflijn. Daarvan deelt Mazda nu een detailfoto die de eerdere verwachtingen bevestigt. Het merk komt echter ook met de eerste informatie over de aandrijflijn.
Lees verder

Volvo investeert in ombouwen oudste en grootste fabriek
Volvo trekt de portemonnee om zijn oudste en grootste fabriek, Torslanda in Göteborg, klaar te maken voor de productie van elektrische auto's. Daarbij zetten de Zweden onder meer in op een nieuwe productiemethode en een verbeterde logistiek.
Lees verder

Brandstofdieven actief in Utrecht: tankklepjes opengebroken
In Utrecht zijn in korte tijd op verschillende plekken de tankklep van auto's opengebroken. Het lijkt er sterk op dat er brandstofdieven actief zijn.
Lees verder

Lexus 'Electrified Sedan': voorbode van elektrische IS?
Lexus is volop bezig om zijn batterij aan nieuwe elektrische conceptauto's één voor één uit te lichten. Vanmorgen kwam de grote 'Electrified SUV' voorbij, nu is het de beurt aan zijn kleinere, lagere en rankere broertje: de 'Electrified Sedan'.
Lees verder