dinsdag 1 februari 2022

DS 3 Crossback als speciale 'Rooftops of Paris'-editie

AUTOWEEK
DS 3 Crossback als speciale 'Rooftops of Paris'-editie
DS hijst de DS 3 Crossback in een speciaal jasje: de 'Rooftops of Paris Limited Edition'. De speciale uitvoering beschikt zowel van binnen als van buiten over enkele unieke kenmerken die verwijzen naar de skyline van Parijs.
Lees verder

Emotie hoog binnen VDL Nedcar: 'Toekomst op het spel'
Bij VDL Nedcar wordt dinsdag door medewerkers gedemonstreerd tegen de bezetting van het nabijgelegen Sterrebos. De kap van dat bos is essentieel voor de toekomst of zelfs het overleven van VDL Nedcar. Er staat veel op het spel, zo wordt wel duidelijk uit eerste hand.
Lees verder

Volvo 145 Express (1972) - In het Wild
Volvo en de stationwagon: door de jaren heen zijn dit twee haast onafscheidelijke begrippen geworden. Deze 145 Express oogt met zijn verhoogde dak extra bijzonder én is maar liefst 34 jaar in het bezit van de eerste eigenaar geweest.
Lees verder

Mercedes-Benz B200 CDI – 2006 – 480.531 km - Klokje Rond
Mercedessen hebben we te kust en te keur in Klokje Rond. Het zijn erkende langeafstandsauto's. Maar de B-klasse is een Benz van een geheel andere snit. In plaats van een langgerekte sedan is het een MPV-achtige familieauto. Deze staat bijna op het half miljoen en we willen wel eens weten of hij zijn grote broers kan bijbenen op het gebied van kwaliteit. Laat maar komen die B-klasse.
Lees verder

Alpine bevestigt: 'Werken aan sportieve R5'
Het was al zo goed als zeker, maar in gesprek met AutoExpress bevestigt Alpine nu dat de elektrische hatchback die op de planning staat een Alpine-versie van de retro Renault 5 wordt.
Lees verder