vrijdag 11 februari 2022

Ford Bronco Everglades is klaar voor het moeras

AUTOWEEK
Ford Bronco Everglades is klaar voor het moeras
Ford introduceert een speciale uitvoering voor de Bronco: de Everglades. Deze 'limited edition' bestaat niet louter uit een kleurtje en wat stickers, maar maakt de Bronco nog meer offroad-waardig dan hij al was.
Lees verder

Kia op 1 in JD Power betrouwbaarheidsonderzoek
Niet Toyota of Lexus, maar Kia pakt dit jaar de eerste plek in het bekende Amerikaanse betrouwbaarheidsonderzoek van onderzoeksbureau J.D. Power.
Lees verder

Smart laat productieversie Concept #1 zien
Smart laat een ingepakte productieversie van zijn nieuwe elektrische crossover zien. Het merk geeft de auto ook een naam: '#1'. Niet alleen qua naamgeving blijft hij trouw aan de conceptversie 'Concept #1', ook het uiterlijk vertoont grote gelijkenissen.
Lees verder

'Lincoln wil compleet aanbod EV's voor 2026'
Lincoln, het Amerikaanse luxemerk van Ford, wil in 2026 een complete vloot aan elektrische modellen klaar hebben staan. Dat moet bijdragen aan Fords ambitie om de op één na grootste Amerikaanse EV-bouwer te worden.
Lees verder

Omvang betaalde parkeergebieden fors toegenomen
De totale oppervlakte van de gebieden waar je moet betalen om je auto te parkeren, nam de afgelopen jaren met meer dan een derde toe. Dat blijkt uit gegevens die BNR opvroeg bij databedrijf Spotzi. De toename lijkt het gevolg te zijn van een waterbedeffect.
Lees verder