donderdag 10 februari 2022

Hyundai Bayon - Welkom duurtest

AUTOWEEK
Hyundai Bayon - Welkom duurtest
De Hyundai Bayon is in het gat gedoken tussen de i20 en de Kona. Om het model goed te kunnen duiden hebben we er eentje opgenomen in de duurtestvloot.
Lees verder

Nieuwe Range Rover Sport laat verlichting zien
Het uiterlijk van de nieuwe Range Rover Sport is nog een aardig goed bewaard geheim. Land Rover lijkt vooralsnog niet van plan te zijn om de prototypes erg bloot te geven. Dankzij onze oplettende spionagefotograaf hebben we nu wel een aardig beeld van hoe de verlichting van de Sport eruit komt te zien.
Lees verder

Red Bull Racing RB18 onthuld: nieuwe F1-auto Max Verstappen
Formule 1-team Red Bull Racing heeft de F1-auto voor het nieuwe seizoen onthuld. De RB18 is een aardige verandering ten opzichte van de vorige auto, de RB16B, waarmee Max Verstappen zijn eerste wereldtitel pakte.
Lees verder

'Tesla-fabriek Duitsland niet voor maart operationeel'
De Tesla-fabriek in de buurt van Berlijn kan de komende weken nog niet beginnen met productie, maar nu lijkt het echt niet lang meer te duren. Waarschijnlijk rollen in maart de eerste auto's van de band.
Lees verder

Ford Ranger Raptor is er bijna klaar voor
Ford presenteert zeer binnenkort de Raptor-versie van de nieuwe Ranger. Dat belooft uiteraard weer een spectaculaire pick-up te worden, die niet alleen aan de andere kant van de wereld zijn mannetje zal staan in ruig terrein.
Lees verder