Doorgaan naar hoofdcontent

Max onthult met Red Bull Racing zijn 2022-auto, de RB18

VERSTAPPEN
Max onthult met Red Bull Racing zijn 2022-auto, de RB18
Vandaag, op woensdag 9 februari vanaf 17.00 uur, onthult Max Verstappen samen met Red Bull Racing zijn 2022-auto, de RB18. De online uitzending, waarin naast Max ook zijn teamgenoot Sergio Perez, teambaas Christian Horner en topontwerper Adrian Newey aan bod komen, is via onderstaande livestream te volgen: 
Lees verder

Max na onthulling RB18: 'Kan niet wachten om ermee te rijden'
Oracle Red Bull Racing heeft de RB18 onthuld, met steun van een enorme schare aan fans. Teambaas Christian Horner, Max Verstappen en Checo Perez waren via een livestream present om de 2022-auto aan de wereld te onthullen. Gehost vanaf de Red Bull Racing Technology Campus in Milton Keynes en online gestreamd door duizenden fans, was het daardoor een unieke lancering.
Lees verder

Technische staf Red Bull over RB18: 'Grootste reglementswijzigingen sinds 1983'
Oracle Red Bull Racing heeft vandaag voor het eerst het doek van haar nieuwe bolide gehaald. Max Verstappen zal in de RB18 met nummer één zijn titel proberen te verdedigen. Zonder al te veel details aan de concurrentie prijs te geven, zijn de verschillen met vorig jaar al duidelijk te zien.
Lees verder

Horner over nieuwe RB18: 'We hebben een sterk pakket voor 2022'
De verwachtingen zijn hooggespannen bij de presentatie van de Oracle Red Bull Racing RB18, de auto waarmee Max Verstappen zijn wereldtitel in 2022 zal proberen te verdedigen. Teambaas Christian Horner is bij de presentatie dan ook vol goede moed voor het aankomende seizoen.
Lees verder