Doorgaan naar hoofdcontent

Onderzoek: 'Europa heeft 65 miljoen laadpalen nodig in 2035'

AUTOWEEK
Onderzoek: 'Europa heeft 65 miljoen laadpalen nodig in 2035'
De komende jaren moeten er flink wat oplaadpunten voor EV's uit de grond worden gestampt in Europa. Dat melden adviesbureau Ernst & Young (EY) en Eurelectric, de branchevereniging voor de Europese stroomsector, in een gezamenlijk rapport. In 2035 is het de bedoeling dat er 65 miljoen oplaadpunten in Europa staan, die de dan naar schatting 130 miljoen EV's in het Europese wagenpark moeten kunnen opladen.
Lees verder

Mini 'Resolute Edition': alleen in één kleur
Mini is niet vies van het introduceren van speciale uitvoeringen. De volgende in het rijtje is de 'Resolute Edition', die onder meer een voorheen exclusieve kleur voor de John Cooper Works naar de minder bedeelde modellen brengt. Het is goed denkbaar dat dit tevens de laatste speciale uitvoering voor de huidige generatie Mini is.
Lees verder

'Alfa Romeo overweegt Tonale Quadrifoglio, mogelijk elektrisch'
Alfa Romeo presenteerde gisteren de langverwachte Tonale: een compacte SUV die in Nederland in eerste instantie alleen als mild- en plug-in hybride op de markt komt. De directie in Milaan overweegt echter ook andere varianten, die meerdere kanten op kunnen gaan.
Lees verder

Lotus 'Advanced Performance': nieuwe personalisatieafdeling
Lotus richt een nieuwe afdeling op: 'Advanced Performance'. Met deze divisie wil het merk onder meer de personalisatiemogelijkheden voor klanten vergroten en de ontwikkeling van speciale projecten en gelimiteerde modellen aanjagen.
Lees verder

Facelift voor Chevrolet Blazer
Chevrolet frist de in 2018 gepresenteerde Blazer op. De SUV is van buiten en binnen subtiel gewijzigd, heeft een nieuwe viercilinder turbomotor en klanten krijgen meer personalisatiemogelijkheden. Net als de overige modellen van Chevrolet komt ook de Blazer niet naar Europa.
Lees verder