woensdag 2 februari 2022

Rijtest: Abarth 695 Esseesse (2022)

AUTOFANS
Rijtest: Abarth 695 Esseesse (2022)
Taal Nederlands De intussen iconisch geworden Abarth is aan het genieten van zijn laatste jaren actieve dienst. Dat weerhoudt de Italianen echter niet om uit te pakken met alweer een special edition: maak kennis met de extreme 695 Esseesse.
Lees verder

Officieel: Skoda Enyaq Coupé iV wordt eerste elektrische RS (2022)
Taal Nederlands Skoda heeft eindelijk het doek van zijn Enyaq Coupé iV laten glijden. De Enyaq-met-lage-daklijn laat dankzij zijn aangepaste silhouet een lagere luchtweerstand optekenen — net als een hogere aantrekkingskracht. Die schuilt ook onderhuids, want Skoda voegt meteen een RS-versie aan het gamma toe.
Lees verder

Range Rover P440e en P510e: de stekkerversies in detail
Taal Nederlands De orderboekjes voor de nieuwe Range Rover zijn geopend, en dat betekent dat we nu ook de meeste prijzen en specificaties van Land Rovers luxesloep kennen. We nemen een kijkje naar die van de plug-inhybrideversies, want die zijn best het vermelden waard.
Lees verder

Officieel: Aston Martin DBX 707 gaat verder dan motorische upgrade (2022)
Taal Nederlands Na het nodige geplaag en geroddel heeft Aston Martin het doek van zijn super-DBX getrokken. Deze DBX 707 gaat jammer genoeg zonder V12 door het leven, maar haalt wel genoeg vermogen uit zijn V8-blok om zowat alle concurrenten naar huis te spelen.
Lees verder

Alpines elektrische hothatch wordt R5-reïncarnatie
Taal Nederlands Over twee van de drie nieuwe elektrische auto's van Alpine wisten we al het één en ander, maar enkel over hun snelle hatchback hielden de Fransen de lippen stijf op elkaar. Tot nu, want een Alpine-ingenieur heeft wat informatie gelost over de elektrische hothatch.
Lees verder