Doorgaan naar hoofdcontent

Tol op Franse snelwegen omhoog

AUTOWEEK
Tol op Franse snelwegen omhoog
Wie van plan is om komende zomer naar Frankrijk op vakantie te gaan, kan zich alvast opmaken voor iets hogere prijzen bij de tolpoortjes. Of een route via de Route National plannen, dat kan natuurlijk ook nog.
Lees verder

'Jaguar schrapt bijna alle modellen, geen SUV's op komst'
Jaguar gooit zijn hele strategie op de schop de komende jaren. We mogen een nieuw modellengamma verwachten dat er heel anders uit komt te zien dan we gewend zijn van het merk.
Lees verder

Rolls-Royce laat vernieuwde Spirit of Ecstacy zien
Rolls-Royce vernieuwt de inmiddels ruim 111 jaar oude Spirit of Ecstacy. De Spirit kromp iets en is daarmee volgens Rolls-Royce een stuk aerodynamischer. Het afgeslankte beeldmerk zal voor het eerst te zien zijn op de Spectre, het eerste volledig elektrische productiemodel uit Goodwood.
Lees verder

Mercedes-Benz beboet in Korea voor overtreding uitstootregels
De Koreaanse toezichthouder Korea Fair Trade Commission (KFTC) deelde een miljoenenboete uit aan Mercedes-Benz. Het concern krijgt die boete omdat het de uitstoot van zijn dieselauto's op een misleidende manier zou hebben geadverteerd. Daarvoor moet men in Stuttgart 20,2 miljard won, omgerekend zo'n €15 miljoen, betalen.
Lees verder

BMW 3-serie gefacelift onderweg als Sedan en Touring
BMW heeft diverse noviteiten voor de 3-serie in het vat zitten. Zo komt er voor het eerst een M3 Touring en ook een volledig elektrische versie. Je zou haast vergeten dat er ook nog een facelift aankomt.
Lees verder