donderdag 3 februari 2022

Video: Toyota Supra drift autonoom

AUTOWEEK
Video: Toyota Supra drift autonoom
Veel autoliefhebbers vrezen de dag waarop de auto volledig autonoom is, want dan zal van iets als rijplezier officieel geen sprake meer zijn. De jongens en meisjes van het Toyota Research Institute (TRI) in Californiië denken daar kennelijk anders over, want daar laat men een autonome Supra rondjes driften.
Lees verder

Hyundai Casper Van: guitig pakezeltje
De Hyundai Casper is misschien wel de leukste auto die vorig jaar is onthuld en niet deze kant op komt. Daarom houden we met een schuin oog in de gaten wat er met de Casper gebeurt en nu maken we kennis met de Casper Van.
Lees verder

Alfa Romeo Tonale toont achterlichtbalk
Alfa Romeo onthult volgende week de Tonale, een geheel nieuwe SUV. Dat betekent dat we volop in de teasertijd zitten, en vandaag brengt dat ons een achterlicht.
Lees verder

Cruise neemt zelfrijdende taxi's in gebruik
Cruise, de dochteronderneming van General Motors die zich bezig houdt met autonoom rijden, is deze week in San Francisco begonnen met het meenemen van passagiers in zijn zelfrijdende taxi's. Voorlopig zijn de ritten nog gratis, maar in de toekomst verwacht General Motors een aanzienlijke jaarlijkse omzet uit Cruise.
Lees verder

Mercedes-AMG GT 4-Door 63S plug-in heeft een prijs
Mercedes hangt een prijskaartje aan de de 843 pk sterke stekkerversie van de AMG GT 4-door. De Mercedes-AMG GT 4-Door 63S E-Performance (adem uit) biedt ten opzichte van zijn voorganger op papier een stukje meer voor ongeveer hetzelfde.
Lees verder