dinsdag 1 februari 2022

Volkswagen denkt na over 'Amarok R'

AUTOWEEK
Volkswagen denkt na over 'Amarok R'
Volkswagen komt dit jaar op de proppen met een geheel nieuwe generatie van zijn pick-up: de Amarok. Daarvoor slaat Volkswagen de handen ineen met Ford, want de nieuwe Amarok deelt zijn technische basis met de onlangs onthulde Ford Ranger. De nieuwe Ranger krijgt op termijn een heftige Raptor-uitdossing, wat de vraag oproept of Volkswagen broedt op een vergelijkbare variant voor de Amarok. Dat laatste lijkt het geval te zijn.
Lees verder

Test: Dacia Spring Electric
Eén van de bezwaren die mensen tegen elektrisch rijden hebben, is de aanschafprijs. En laten we wel wezen: een EV is niet goedkoop. Daar brengt budgetmerk Dacia nu echter verandering in met de guitige en voordelige Spring.
Lees verder

Alpina B8 Gran Coupé krijgt opfrisbeurt
Na de facelift van de BMW 8-serie krijgt ook de Alpina B8 Gran Coupé een vernieuwingskuur. Net als bij de 8-serie zal je echter behoorlijk goed moeten zoeken naar de verschillen.
Lees verder

Jaguar werkt aan eigen 'Panthera' gedoopt EV-platform
Jaguar wordt per 2025 een volledig elektrisch merk en daar heeft het natuurlijk ook een dedicated EV-platform voor nodig. Dat gaat Jaguar zelf ontwikkelen, tegen eerdere verwachtingen in.
Lees verder

Aston Martin DBX 707 knalt de wereld in
Je hebt altijd baas boven baas. Maar er is één baas die geen baas boven zich duldt en die baas heet Aston Martin DBX 707. De numerieke toevoeging staat voor het aantal pk's en dat maakt deze über-DBX de krachtigste SUV ooit, aldus Aston Martin.
Lees verder