vrijdag 11 februari 2022

Volkswagen Lavida krijgt facelift in China

AUTOWEEK
Volkswagen Lavida krijgt facelift in China
De Chinese Volkswagen Lavida krijgt een vrij uitgebreide facelift met een nieuwe neus. Toch een beetje belangrijk, want deze sedan blijft in China enorm populair.
Lees verder

Fiat 500 - Facelift Friday
De bestaande Fiat 500, die uit 2007, blijft voorlopig leverbaar naast de even nieuwe als elektrische 500e. Dat hij nog zo fris oogt, komt vooral door de facelift uit 2016.
Lees verder

Toyota Carina (1992) - Liefhebber Gezocht
Bij het horen van de term 'liefhebber' denk je wellicht niet direct aan de Toyota Carina, in de jaren '80 en '90 een doodgewone auto. Inmiddels zijn het model echter behoorlijk zeldzaam geworden, zeker in de staat waar dit rode exemplaar in verkeert. Daar moet je dan ook wel de portemonnee voor trekken.
Lees verder

BMW i4 vs. Tesla Model 3 - Dubbeltest
De Tesla Model 3 is vanaf de start vooral een aanval op de BMW 3-serie geweest. Met de i4 heeft BMW nu eindelijk een directe elektrische concurrent in huis. Kan hij op tegen de succesvolle EV uit Amerika?
Lees verder

Peugeot e-Rifter Road Trip biedt meer voor hetzelfde
Peugeot introduceert een actiemodel voor de e-Rifter: de Road Trip. Deze variant is gebaseerd op de Allure Pack, maar heeft daarbovenop nog een aantal extra's waar je niet voor bij hoeft te betalen.
Lees verder