dinsdag 22 februari 2022

Volvo 480 (1992) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
Volvo 480 (1992) - Liefhebber Gezocht
Volvo's waren in het verleden vaak hoekige, degelijke en soms ietwat saaie auto's. De 480 moest een jongere doelgroep gaan aanspreken voor het merk en was daarom met een totaal andere opzet ontworpen. Het exemplaar dat vandaag de show steelt in 'Liefhebber Gezocht' staat er nog opvallend fris bij en dat voor een relatief gunstige prijs.
Lees verder

BMW i7 laat van zich horen
De BMW i7 wordt de volledig elektrische versie van de nieuwe 7-serie. Die elektrische i7 is nu al goed te zien!
Lees verder

Nieuwe Ford Ranger Raptor: offroadbeul met bijna 300 pk
Ook de tot op het kleinste moertje nieuwe Ford Ranger krijgt een ultieme smaakmaker. We maken alvast digitaal kennis met de nieuwe Ranger Raptor, een ruige maar sportieve topversie die zijn al niet malse voorganger moet degraderen tot muurbloempje.
Lees verder

Alpine F1-team toont opvallend gekleurde nieuwe auto
Alpine heeft het doek van zijn nieuwe Formule 1-auto getrokken. Of beter gezegd, van twee nieuwe auto's. Het Franse team treedt namelijk aan met een andere kleurstelling dan vorig jaar en zal na twee races alweer wisselen naar een traditioneler kleurenschema.
Lees verder

Autobezit in Nederland blijft toenemen
Autobezit verleden tijd? Vergeet het maar. Uit onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) blijkt dat het aantal auto's in Nederland de komende jaren blijft toenemen. Bijna de helft van de Nederlanders wordt zelfs steeds afhankelijker van de auto.
Lees verder