dinsdag 15 februari 2022

Williams presenteert FW44: terug naar de top van de F1?

AUTOWEEK
Williams presenteert FW44: terug naar de top van de F1?
Williams Racing heeft de Formule 1-auto voor het 2022-seizoen onthuld. Het legendarische team, dat een aantal zeer zware jaren achter de rug heeft, gaat voor een compleet andere kleurstelling dan vorig jaar.
Lees verder

Mercedes-Benz G-klasse 4x4² testend de sneeuw in
Mercedes-Benz stoomt ook van de huidige generatie G-klasse weer een 4x4²-versie klaar. De extra hoge en nog meer terreinwaardige G-klasse nadert de laatste fase van ontwikkeling.
Lees verder

Fiat 500X Hybrid en Tipo Hybrid naar Nederland
Onlangs bracht Jeep nieuwe hybride aandrijflijnen naar de Renegade en Compass en vandaag zijn het de 500X en Tipo van zustermerk Fiat die kennismaken met dezelfde ge├źlektrificeerde motorversies. De Fiat 500X Hybrid en Tipo Hybrid staan vanaf medio april bij de dealers.
Lees verder

Maserati Grecale: klaar voor onthulling!
De weg naar de introductie van Maserati's tweede SUV is een lange. Toch beleeft de Maserati Grecale dit jaar toch echt zijn publieksdebuut. We moeten er nog even op wachten, maar de Italianen laten de kleine broer van de Levante vandaag alvast beter zien dan ooit tevoren.
Lees verder

Officieel drie sprintraces in F1 dit jaar, andere puntentelling
Het leek er even op alsof er dit jaar helemaal geen sprintraces zouden zijn in de Formule 1, maar het vorig jaar geïntroduceerde fenomeen keert terug. Er komen wel minder sprintraces dan gepland en ook veranderen er enkele zaken.
Lees verder