dinsdag 8 maart 2022

5 EuroNCAP sterren voor ID5, Polo, Taigo

AUTOZINE
5 EuroNCAP sterren voor ID5, Polo, Taigo
De nieuwe Volkswagen-modellen ID.5, Polo en Taigo kregen de maximale beoordeling van vijf sterren. Het onafhankelijke instituut Euro NCAP beoordeelde het drietal als uitstekend in alle vier de onderzochte criteria: bescherming voor volwassen inzittenden, meereizende kinderen, kwetsbare weggebruikers en de technologie om aanrijdingen te vermijden. De drie Volkswagen-modellen scoorden bijzonder goed in de categorie Bescherming van de volwassen inzittenden. De ID.5 behaalde hier 93 procent van de mogelijke punten, terwijl de Polo en Taigo zelfs een score van 94 procent verdienden.
Lees verder

imove breidt uit naar Nederland
imove.eco heeft een abonnementsservice voor elektrische autos in Nederland gelanceerd. imove.eco belooft automobilisten de keuze uit diverse elektrische voertuigen in qua merken en modellen. Het abonnement is na de eerste drie maanden op ieder moment opzegbaar. Het bedrijf wil een bijdrage leveren aan een versnelde elektrificatie van het Nederlandse wagenpark.
Lees verder

Suzuki Across vernieuwd voor 2022
De Suzuki Across krijgt voor modeljaar 2022 een snellere boordlader, LED-mistlampen en verbeterde geluidsisolatie. Een uitgebreider uitrustingsniveau betekent geen hogere prijs: de vanafprijs wordt verlaagd naar 54.900 euro.
Lees verder

Renault introduceert Austral
Renault introduceert de Austral. De Renault Austral is een SUV. Voor het eerst komt Renault ook met een exclusieve, sportief uitgevoerde topversie, de Esprit Alpine, die voorzien is van dynamisch ogende designdetails. De blikvanger in het interieur is het OpenR-scherm, dat zowel het instrumentenpaneel weergeeft als de navigatie- en multimediasystemen met Google-apps en -diensten. De twee 12-inch beeldschermen en de 9,3-inch head-up display hebben samen een oppervlakte van bijna een vierkante meter.
Lees verder

Mazda introduceert CX-60
Mazda introduceert de CX-60 PHEV. Het is de eerste SUV met Plug-in hybride technologie van het merk in Europa. Als belangrijkste model dat het merk in meer dan tien jaar op de markt heeft gebracht, vertegenwoordigt Mazdas nieuwe topmodel alles wat het bedrijf in de afgelopen 100 jaar in zijn DNA heeft ingebouwd. Van een uitmuntend exterieur- en interieurdesign tot het meest kenmerkende Japanse vakmanschap, de nieuwste innovaties op het gebied van technologie?n en aandrijflijnen.
Lees verder