maandag 7 maart 2022

Benzineprijs op maar liefst 2,35 euro

AUTOWEEK
Benzineprijs op maar liefst 2,35 euro
Een nieuwe dag betekent tegenwoordig ook een nieuwe recordprijs voor brandstof. De gemiddelde adviesprijs (GLA) voor een liter benzine bedraagt volgens UnitedConsumers maar liefst €2,35. Inmiddels is de ook de literprijs van diesel ruimschoots door de grens van €2 gebroken.
Lees verder

Volkswagen steekt 2 miljard euro in nieuwe fabriek voor top-EV
Volkswagen investeert maar liefst 2 miljard in het opzetten van een geheel nieuwe fabriek in Wolfsburg. De nieuwe productiefaciliteit geldt als geboortegrond voor niet zomaar een auto. Volkswagen gaat er namelijk zijn voor 2026 geplande elektrische vlaggenschip produceren: Trinity.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Passat betrapt!
Een middenklasser is allang niet meer altijd een sedan, stationwagen of liftback. De consument geeft de voorkeur steeds meer aan hoge modellen en dus duwen de SUV's de traditioneler gevormde modellen uit het automobiele bestaan. Ford is gestopt met de Mondeo, Renault neemt afscheid van de Talisman en Citroën heeft van de nieuwe C5 X een cross-overachtige gemaakt. Volkswagen heeft echter wel een nieuwe generatie van de Passat in ontwikkeling, een auto waar in ieder geval nog één bekende ...
Lees verder

Ford Mustang weer als California Special
Met het lekkere weer van de afgelopen tijd begint het bij sommigen ongetwijfeld weer te kriebelen om er met een cabriolet op uit te gaan. Ford heeft met de Mustang California Special daarvoor weer een lekker recept klaar, alleen gaat-ie helaas wel aan onze neus voorbij.
Lees verder

Tesla verhoogt laadtarief Superchargers met 25 procent
In razend tempo je Tesla voljagen met verse kakelverse stroom kost met ingang van vandaag meer dan je gewend bent. Tesla verhoogt het gemiddelde laadtarief van zijn Superchargers van 0,28 cent naar 0,35 cent per kWh.
Lees verder