dinsdag 8 maart 2022

Dit is Lotus' elektrische SUV in vol ornaat

AUTOFANS
Dit is Lotus' elektrische SUV in vol ornaat
Taal Nederlands Ook Britse sportwagenbouwer Lotus waagt zich binnenkort aan de SUV. Meer nog, die nog naamloze SUV zal exclusief met elektromotor op de markt komen. We wisten patentbeelden op te snorren, waardoor we zicht hebben op de elektrische SUV van Lotus. Mag de Audi e-tron aan de kant?
Lees verder

Officieel: Renault Austral neemt fakkel van Kadjar over (2022)
Taal Nederlands Na zeven jaar schuift Renault een opvolger voor de Kadjar naar voren. Die krijgt naast een nieuwe naam, ook designtrekjes van de elektrische M├ęgane E-TECH, een serieuze groeischeut en een tot 200 pk sterke hybridemotor onder de kap. De Austral is geboren.
Lees verder

Zwitsers zakmes: Chevrolet Corvette Swiss Edition
Taal Nederlands Chevrolet lanceert een riant uitgeruste variant van haar Corvette voor de Zwitserse markt. Die Corvette "Swiss Edition" moet de Zwitsers overtuigen om 125.000 euro neer te leggen voor een brok Amerikaanse kracht. Een zakmes maakt - spijtig genoeg - geen onderdeel uit van deze editie.
Lees verder

Officieel: Ford Mustang CS (California Special) brengt streepje zon naar Europa (2022)
Taal Nederlands Ford introduceert een nieuw variant van haar Mustang voor de Europese markt. Die Mustang SC (California Special) komt naast de GT en Mach 1 te staan en is exclusief beschikbaar als cabrio. Voorin een 450 pk sterke 5-liter V8, achteraan een sperdifferentieel. Als het dak er dan toch af moet...
Lees verder

BMW verkoopt in China X5 met wielbasis van X7
Taal Nederlands Verlengde auto's zijn in China geen nieuwigheid. BMW brengt er nu een X5 Li aan de man met een 13 cm langere wielbasis. Waardoor de X5 plots de voetafdruk van een X7 heeft. Net wat stijlvoller dan die grote kolos, toch?
Lees verder