dinsdag 8 maart 2022

Nissan dient noedels op dankzij Ariya-techniek

AUTOWEEK
Nissan dient noedels op dankzij Ariya-techniek
Nissan zet op bijzondere wijze zijn e-4ORCe-vierwielaandrijving in het zonnetje. De op de Ariya leverbare techniek wordt namelijk gebruikt om noedels rond te rijden. Jawel.
Lees verder

Opel e-Rally Cup komt naar Nederland
De Opel e-Rally Cup, een raceklasse waarin wordt gereden met de elektrische Opel Corsa e-Rally, gaat zijn tweede seizoen in en komt naar Nederland. Op 20 en 21 mei nemen de elektrische rallyauto's het tegen elkaar op tijdens de ELE Rally in Eindhoven. Voor het nieuwe seizoen past Opel de Corsa-e Rally ook op enkele punten aan.
Lees verder

Nieuwe Mini Countryman van dichtbij
De komende jaren waait er bij Mini een stevige wind van vernieuwing. Het merk komt onder meer met een volledig nieuwe Countryman. Die derde generatie Countryman wordt groter dan het huidige model, krijgt onder meer een elektrische aandrijflijn en is op deze spionageplaten van heel dichtbij te zien.
Lees verder

Weblog: Weblog - Hoe de auto onbetaalbaar werd
De Telegraaf maakt er een sport van elke gecrashte of gestolen supercar dramatisch peperduur te noemen. Het is ironie met een bittere bijsmaak. Álle auto's zijn peperduur voor álle inkomensklassen die zelf moeten dokken. In het A-segment is op een enkele kale lokkip na onder de 15 mille niks meer te vinden. Ik geef het je te doen met het salaris van een schoonmaker of verzorgende in een verpleeghuis, en een benzineprijs van binnenkort 2,40. Mijn shock and awe-moment kwam toen ik de prijs zag ...
Lees verder

Mercedes-AMG GT Black Series als safetycar naar F1
Mercedes-AMG levert ook voor het komende Formule 1-seizoen weer de safety- en medical car. Dit jaar is het de beurt aan de GT Black Series en de GT 63 S, een behoorlijke upgrade ten opzichte van de GT R en C 63 S Estate het vorige seizoen. Toch moeten ze het merendeel van de races aan de kant blijven staan.
Lees verder