vrijdag 18 maart 2022

Officieel: Aston Martin V12 Vantage is laatste van zijn soort (2022)

AUTOFANS
Officieel: Aston Martin V12 Vantage is laatste van zijn soort (2022)
Taal Nederlands Aston Martin heeft zijn nieuwe — en laatste — V12 Vantage losgelaten. De bloedsnelle bolide sluit zijn familielijn af met een krachtige twaalfcilindermotor, heel wat gewichtsbesparingen en een aerodynamischer koetswerk.
Lees verder

Grille-geplaag: BMW toont nieuwe 7 Reeks van meest controversiële kant
Taal Nederlands De nieuwe 7 Reeks komt eraan, en daarom licht BMW vandaag voor het eerst een tipje van de sluier die zijn design bedekt. Eén ding is daarin meteen zeker: de nieuwe Siebener krijgt een nog prominenter koppel neusgaten dan zijn voorganger.
Lees verder

Mini viert 20 jaar JCW met nieuwe Safety Car voor Zolder
Taal Nederlands Sinds vorig jaar levert Mini de Safety Car voor het circuit van Zolder. Ter ere van het 20-jarige bestaan van de John Cooper Works-afdeling steekt Mini die Clubman JCW in een nieuw jasje.
Lees verder

Hoera: Audi A6 Avant E-Tron Concept is elektrische break!
Taal Nederlands Juicht! Audi plant een elektrische break en doet ons nu al watertanden met de conceptversie. De A6 Avant E-Tron Concept is een bijna 5 meter lange break die mikt op 700 kilometer rijbereik.
Lees verder

Maserati 'Folgore': elektrisch vanaf 2030, geëlektrificeerd vanaf 2025
Taal Nederlands Bij Maserati hebben ze het boekje opengedaan op vlak van elektrificatie. Daaruit blijkt niet alleen dat het merk zijn concerngenoten volgt met een uitsluitend elektrisch gamma tegen 2030, maar ook dat de Drietand al binnen drie jaar van elk model een variant op stroom wil aanbieden.
Lees verder