vrijdag 18 maart 2022

'Porsche 718 krijgt elektrische opvolger'

AUTOWEEK
'Porsche 718 krijgt elektrische opvolger'
Met de Mission R liet Porsche vorig jaar al zien hoe een elektrische 718 Cayman zo ongeveer kan worden. Je raadt het al: dat was niet zomaar een vingeroefening. Volgens het Britse Autocar bevestigt Porsche nu dat de opvolger van de 718 volledig elektrisch wordt.
Lees verder

Audi boekt recordwinst
Audi kan tevreden terugkijken op het voorbije jaar. Het meldt dat 2021 goed was voor een recordwinst en dat er bijna evenveel auto's verkocht werden in 2021 als een jaar eerder.
Lees verder

Porsche heeft recordjaar achter de rug
Blije gezichten bij Porsche: nog nooit verkocht de fabrikant uit Stuttgart zoveel auto's als afgelopen jaar. Ook de financiƫle resultaten zijn om over naar huis te schrijven.
Lees verder

Eerste prijzen Mercedes-Benz EQE bekend
Mercedes-Benz maakt de eerste prijzen van de volledig elektrische EQE bekend. Het kleinere broertje van de EQS staat in eerste instantie in de showroom als EQE 350+ en AMG EQE 43. De EQE is een stuk betaalbaarder dan de EQS, al is dat een relatief begrip.
Lees verder

Fiat Tipo Hybrid heeft prijs
Fiat brengt hybridekracht naar de Tipo ter vervanging van de tot nu toe bekende motorisering. De Fiat Tipo Hybrid heeft nu een prijs: instappen kan vanaf net geen €30.000.
Lees verder