maandag 7 maart 2022

Volkswagen ID Buzz toont interieur alvast deels

AUTOWEEK
Volkswagen ID Buzz toont interieur alvast deels
De Volkswagen ID Buzz wordt bijna onthuld, maar niet voordat Volkswagen zich nog een keer van z'n beste kant laat zien qua teasen. We krijgen alvast een stukje van het interieur van de volledig elektrische retrobus te zien.
Lees verder

Vernieuwde Suzuki Across: sneller opladen, lagere prijs
Suzuki voert een modeljaarupdate door op de Across. De van Toyota geleende plug-in hybride SUV krijgt een snellere boordlader én een lagere vanafprijs. Dubbele winst.
Lees verder

'Chiptekort verergert mogelijk door Oekraïne-oorlog'
Het wereldwijde chiptekort leek dit jaar weer bij te trekken, maar de oorlog in Oekraïne kan het tij keren. Daarvoor vreest onderzoeksbureau Techcet. De levering van neon ligt hieraan ten grondslag.
Lees verder

Brabus 900 is krankzinnig sterke Mercedes-AMG E63 S
Brabus heeft zich al eens eerder uitgeleefd op de Mercedes-AMG E63 S, maar gaat nu nog een stap verder. Het resultaat is een maar liefst 900 pk sterk beest, dat Brabus toepasselijk 'een wolf in schaapskleren' noemt.
Lees verder

Wey haalt elektrisch retromodel naar Europa
Onder leiding van Great Wall maakt de Europese automarkt binnenkort een elektrische retrowave door. De Chinese kolos haalt de merken Ora en Wey naar Europa. Tot op heden was alleen bekend dat Ora een stel elektrische retrorakkers naar Europa zou halen. Nu lijkt ook Wey een eigenwijs vormgegeven elektrische nieuwkomer een klassieke uitstraling naar ons deel van de wereld te gaan halen.
Lees verder