vrijdag 4 maart 2022

VW T-Roc Cabrio 2022 nu te bestellen

AUTOZINE
VW T-Roc Cabrio 2022 nu te bestellen
De vernieuwde Volkswagen T-Roc Cabriolet is per direct te bestellen. Het uiterlijk is aangepast en de uitrusting is rijker geworden. De vanafprijs bedraagt 41.290 euro.
Lees verder

FIAT introduceert E-Ulysse
FIAT introduceert de E-Ulysse, een volledig elektrische gezinsauto die de terugkeer van het merk naar het segment van de MPV's (Multi Purpose Vehicle) in Europa markeert. De naamgenoot van het vorige model (geproduceerd tot 2010) vertegenwoordigt een nieuwe fase in de reis naar elektrificatie die is begonnen met de nieuwe FIAT 500e. De Fiat E-Ulysse is bedoeld voor transportdiensten zoals VIP-shuttles.
Lees verder

Lexus NX behaalt 5 EuroNCAP sterren
Het pakket aan veiligheids- en rijhulpsystemen van de nieuwe Lexus NX heeft ertoe bijgedragen dat de middelgrote SUV een score van vijf sterren heeft gekregen van de onafhankelijke Europese testorganisatie Euro NCAP. Het testrapport laat zien dat de NX uitblinkt in elke categorie. Het bevestigt de kwaliteit en effectiviteit van de derde generatie Lexus Safety System, dat standaard aanwezig is op alle NX-uitvoeringen, samen met uitgebreide passieve veiligheidssystemen om bescherming te bieden bij een aanrijding. De resultaten gelden zowel voor de hybride NX 350h als voor de plug-in hybride elektrische NX 450h.
Lees verder

Volvo test draadloos laden
Volvo start met een praktijktest met draadloze laadtechnologie voor elektrische voertuigen. De test wordt uitgevoerd in een live stadsomgeving in het Zweedse G?teborg, in samenwerking met geselecteerde partners, om het potentieel van deze technologie te onderzoeken.
Lees verder

Renault 5 viert verjaardag Retromobile
In 2022 viert Renault 5 zijn 50e verjaardag. Een eerbiedwaardige leeftijd en toch staat Renault 5 meer dan ooit in de kijker met zijn aanstaande wedergeboorte, voorzien voor 2024. Als uithangbord van de popcultuur wist hij in verscheidene landen meer dan 5,5 miljoen eigenaars te overtuigen. Van 16 tot 20 maart 2022 zal Renault er opnieuw bij zijn op de 46e editie van het salon R?tromobile in Parijs, met een stand gewijd aan de iconische Renault 5. 12 van de mooiste historische versies van het model worden tentoongesteld aan de zijde van Renault 5 Prototype.
Lees verder