vrijdag 27 mei 2022

'Belgen zijn slechtste bestuurders van Europa'

AUTOWEEK
'Belgen zijn slechtste bestuurders van Europa'
De meeste automobilisten zullen wel een mening hebben over hoe mensen uit het buitenland rijden. Zijn het onterechte vooroordelen of zit er een kern van waarheid in? Nou, als je de Belgen slecht vindt rijden, heb je mogelijk wel een punt.
Lees verder

Tesla hangt acht weken aan Amsterdamse laadpaal
Een Tesla-eigenaar uit Amsterdam tilt het 'laadpaalkleven' naar een hoger niveau. Zijn/haar Model 3 hangt, tot ergernis van omwonenden, al acht weken aan dezelfde openbare laadpaal. De gemeente haalt echter zijn schouders op.
Lees verder

Charles Leclerc richt zijn pijlen alleen op Red Bull
Charles Leclerc zit voor het eerst in zijn Formule 1-carrière in de titelstrijd. De Monegask ligt weliswaar achter op Max Verstappen, maar het seizoen is nog lang. Zijn auto is naar eigen zeggen verbeterd in de aanloop naar de vorige race en hij maakt zich ook nog geen zorgen over Mercedes.
Lees verder

Dit zijn de populairste auto's in Monaco
De Grand Prix van Monaco staat weer voor de deur, en dat is altijd een bijzonder moment op de jaarlijkse F1-agenda. De sfeer in het Prinsdom aan de Middellandse Zee is nu eenmaal uniek, niet in de laatste plaats door de auto's die er rondrijden. Maar wat is er in Monaco nu eigenlijk écht populair?
Lees verder

Goedkoopste benzine in EU is niet voor iedereen
Met de huidige benzineprijzen in Nederland kunnen we alleen maar dromen van de bizar lage prijs die de Hongaren voorgeschoteld krijgen. In Hongarije kost een liter benzine hooguit €1,22. Het land voert nu een maatregel in om alleen de Hongaren hiervan te laten profiteren.
Lees verder