woensdag 25 mei 2022

BMW 1-serie en 2-serie Gran Coupé als Edition ColorVision

AUTOWEEK
BMW 1-serie en 2-serie Gran Coupé als Edition ColorVision
BMW komt met een stel actiemodellen op basis van de 1-serie en diens liftback-broertje, de 2-serie Gran Coupé. Het gaat om de Edition ColorVision, een versie die zijn naam in de juiste specificatie zeker eer aan doet.
Lees verder

Vier Euro NCAP-sterren voor Peugeot 308 en Opel Astra
Veiligheidsinstituut Euro NCAP heeft zes nieuwe modellen aan bonken gereden. Dat deed de Europese tak van Global NCAP uiteraard in het kader van veiligheidsproeven. Vier van de zes gesteste modellen keerden met de maximaal haalbare score van vijf sterren huiswaarts. Twee nieuwkomers moesten genoegen nemen met vier sterren.
Lees verder

Prodrive viert 25 jaar WRC-Impreza met P25
In 1997, 25 jaar geleden dus, maakte de Subaru Impreza zijn debuut in het WRC. Deze volgende stap in de roemruchte rally-historie van de Impreza wordt door diens bedenker Prodrive gevierd met een nog geheimzinnig 'feestmodel',  de P25.
Lees verder

Dit kost de elektrische Volkswagen ID Buzz
Volkswagen heeft de orderboeken van de ID Buzz en van diens bedrijfswagenbroertje ID Buzz Cargo opengeslagen. Dat betekent ook dat we je de eerste prijzen van de met retrodesign doorspekte elektrische 'busjes' kunnen melden.
Lees verder

Prijsverhoging Toyota bZ4X
Toyota voert een prijsverhoging door op de bZ4X. De elektrische SUV wordt over de gehele linie €2.500 duurder en dat betekent dat je voor de basisversie straks ruim 5 procent meer kwijt bent dan voorheen.
Lees verder