Doorgaan naar hoofdcontent

Brabus 900 XLP is kolderieke G-klasse met 900 pk

AUTOWEEK
Brabus 900 XLP is kolderieke G-klasse met 900 pk
De heren en dames van Brabus hebben de spreekwoordelijke automobiele kolder weer in hun kop gekregen. De Mercedes-adepten komen met de XLP 900 Outdoor, een nog extremere versie van de al bepaald niet malse 800 XLP. Inderdaad, die knotsgekke pick-upversie van de G-klasse.
Lees verder

Kamervragen over wegens ziekteverzuim gesloten Ketheltunnel
De Ketheltunnel bij Rotterdam was maandagochtend dicht tijdens de ochtendspits, omdat er ziekteverzuim was in de verkeerscentrale van Rijkswaterstaat. Minister Mark Harbers (I&W) krijgt hier Kamervragen over. De bewindsman wil herhaling voorkomen.
Lees verder

Maserati MC20 Cielo: Italiaanse spyder op komst
Maserati heeft een naam gehangen aan de open versie van de MC20. De opengeknipte MC20 luistert naar de naam MC20 Cielo en belooft op technisch vlak net zo indrukwekkend te worden als zijn dichte broertje.
Lees verder

Gefacelifte BMW 3-serie nu ook als non-L

De BMW 3-serie krijgt binnenkort een facelift. Kort geleden konden we je de eerste foto's van de vernieuwde versie van de voor de Chinese markt bestemde verlengde 3-serie L laten zien en vandaag heeft AutoWeek exclusief de eerste foto's van de 'korte' versie te pakken.

Lees verder

BMW M3 – 2001 – 314.221 km - Klokje Rond

Vier jaar lang stond deze BMW M3 in de tuin van de vader van Laurens Westerdijk in weer en wind. Toen kwam eindelijk het idee om de auto weer rijdend te maken. Maar al die jaren in weer en wind buiten, daar wordt een auto niet beter van. Inmiddels is het een restauratieproject van vader en zoon. Geen betere dan Tim de Leeuw om te oordelen of zij op de goede weg zijn.

Lees verder