woensdag 25 mei 2022

Caterham Seven 420 Cup: klaar voor circuitdagen

AUTOWEEK
Caterham Seven 420 Cup: klaar voor circuitdagen
Een Caterham Seven 420R nog niet extreem genoeg? De kleine Britse fabrikant biedt uitkomst in de vorm van de Caterham Seven 420 Cup, een speciale versie van de Seven die elementen uit de raceversie naar de openbare weg brengt.
Lees verder

Pagani's Huayra-opvolger betrapt
Pagani Automobili heeft een opvolger voor de inmiddels ruim tien jaar oude Huayra in ontwikkeling, een auto die net als zijn voorgangers weer een met bijzondere details overladen supercar belooft te worden. Vandaag zien we de opvolger van de Huayra voor het eerst in testkostuum in het openbaar.
Lees verder

Stellantis en Samsung investeren €2,3 miljard in accufabriek VS
Stellantis en Samsung maken meer details bekend over de accufabriek die de twee partijen samen gaan bouwen in de Verenigde Staten. De fabriek komt in de staat Indiana te staan, creƫert 1.400 nieuwe banen en moet vanaf het eerste kwartaal van 2025 draaien met een productiecapaciteit van 23 GWh per jaar.
Lees verder

Accijnsverlaging nu al bijna tenietgedaan door prijsstijging
De accijnsverlaging van 1 april zorgde even voor wat lastenverlichting aan de pomp, maar inmiddels zijn de benzineprijzen alweer bijna op het 'oude' niveau.
Lees verder

Prijzen verbeterde Mazda MX-30 bekend
De Mazda MX-30 heeft onlangs een reeks wijzigingen ondergaan. De Mazda MX-30 kan dankzij de komst van een 3-fase-boordlader sneller laden en wordt leverbaar in een nieuwe reeks uitvoeringen. Nu is ook bekend wat de vernieuwde Mazda MX-30 moet kosten.
Lees verder