woensdag 11 mei 2022

Dacia krijgt opnieuw een andere designbaas

AUTOWEEK
Dacia krijgt opnieuw een andere designbaas
Dacia krijgt alweer een nieuwe designbaas. David Durand volgt de vorig jaar aangestelde Miles Nurnberger op. Die nam op zijn beurt de taken over van de ook al zeer kort op die positie zittende Alejandro Mesonero-Romanos.
Lees verder

Russische autoverkoop ingestort in april
Begin deze maand werd al bekend dat de autoproductie in Rusland keihard onderuit is gegaan. Nu blijkt dat er afgelopen maand ook amper nog nieuwe auto's verkocht zijn.
Lees verder

Mazda 323 F vs. Hyundai Scoupé - Uit de Oude Doos
Aan betaalbare coupés was in de jaren 90 geen gebrek. We zetten er precies dertig jaar geleden twee bij elkaar, de Hyundai Scoupé en de Mazda 323 F (een vijfdeurs met een coupé-achtig voorkomen), om eens te kijken welke van deze twee de beste keuze was als je ook nog een beetje een praktisch inzetbare auto wilde.
Lees verder

Red Bull-teambaas rekent op strijd tot het einde met Ferrari
Red Bull Racing heeft nu twee keer achter elkaar gewonnen met een auto die sterker leek dan die van Ferrari, maar teambaas Christian Horner is er alles behalve gerust op. De Brit verwacht dat het dit seizoen opnieuw op de allerlaatste race aan kan komen wie kampioen wordt.
Lees verder

Ferrari werkt aan extremere SF90
Ferrari is aan het testen geslagen met een deels gecamoufleerde SF90. Een auto die subtiele verschillen vertoont met de reguliere versie en waarschijnlijk met wat meer downforce aan de slag kan.
Lees verder