dinsdag 31 mei 2022

Dacia Spring - Welkom duurtest

AUTOWEEK
Dacia Spring - Welkom duurtest
Een Dacia Spring mag niet ontbreken in de duurtestvloot van AutoWeek. We besteden immers graag aandacht aan betaalbaar autorijden, en de Spring heeft maar één functie op deze planeet: voordelig elektrisch vervoer. We stellen hem aan je voor.
Lees verder

Cadillac Fleetwood Brougham (1982) - In het Wild
Je moet er maar zin in hebben met de huidige benzineprijzen, maar reken maar dat rijden in een Cadillac Fleetwood Brougham een hele ervaring is! Dit exemplaar is nog maar kort in Nederland en is wat ons betreft een welkome gast.
Lees verder

IEA wil maximumsnelheid op Autobahn wegens energiecrisis
Onbeperkt hard rijden op de Duitse Autobahn moet maar eens voorbij zijn. Althans, dat vindt het International Energie Agentschap (IEA). Volgens het IEA is langzamer rijden hard nodig vanwege de energiecrisis als gevolg van de oorlog in Oekraïne.
Lees verder

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech Electric bekend
De huidige Renault Kangoo is in Nederland alleen te krijgen als bedrijfswagen. De Kangoo was al met benzine- en dieselmotoren te krijgen en staat vanaf nu ook als volledig elektrische Kangoo E-Tech Electric op de prijslijst.
Lees verder

Renault Master E-Tech Electric: nieuwe naam, verdubbeld bereik
Renault geeft de elektrische Master Z.E. een nieuwe naam en stopt er direct een groter accupakket in. De grootste elektrische bedrijfswagen van Renault heet nu Master E-Tech Electric en verruilt zijn 33 kWh accu voor een 53 kWh groot exemplaar.
Lees verder